dinsdag 23 oktober 2012

Scootmobiel Trophy 6 In Nieuwstaat van 2009

Scootmobiel TROPHY 6
Deze scootmobiel is als nieuw (2009)
Heeft geen schade en goede accu,s
Snelheid 15/17 KM
Actieradius 40/50 km
De Nieuwprijs was +/- euro 6200.=NU EURO 2650.=
Handgas zowel rechtshandig als linkshandig bediening
De prijs is incl brengen in nederland

Beschrijving
De Trophy bepaalt al jaren de norm op het gebied van comfort en rijgedrag. De nieuwe Trophy legt de lat wederom hoger en is in alle opzichten een klasse apart. De unieke Trophy vering in combinatie met ergonomische en zeer lichte bediening zorgt voor maximaal comfort. Door de uitgebreide instelmogelijkheden kan deze scooter volledig op uw specifieke wensen worden afgestemd. Optimaal rijplezier dus, ook voor mensen met pijnklachten of een beperkte handfunctie. U rijdt niet alleen soepel en comfortabel, maar ook nog eens uiterst stabiel. Een compacte uitvoering en licht stuurgedrag garanderen maximale wendbaarheid. En uiteraard kent de Trophy een z eer hoog uitrustingsniveau.
Medisch comfort: De unieke vering zorgt in combinatie met de zeer lichte bediening en optimale individuele instelbaarheid voor maximaal comfort.
Perfect rijgedrag: De Trophy is krachtig en stabiel, maar ook uiterst wendbaar door de compacte uitvoering en licht stuurgedrag.
Hoog uitrustingsniveau: Naast de standaard opties zoals boodschappenmand, zitslede en het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zijn er diverse opties leverbaar.
Betrouwbaar kwaliteitsproduct: De Trophy staat voor kwaliteit en veiligheid. Beide handen aan het stuur bij de bediening. Een betrouwbare accu-indicatiemeter en dagteller geven een veilig gevoel.
Kom gerust langs in onze showroom om de Trophy 6 scootmobiel te zien en te proberen. Of neem contact met ons op voor meer info.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten