woensdag 31 oktober 2012

Scootmobiel Meyra Invictus 315

Aangeboden: Scootmobiel Meyra Invictus 315 Prijs: Bieden

De scootmobiel Meyra invictus is een grootste scootmobielen bedoeld voor buiten en lange afstanden. Ondanks dat het een grote scootmobiel is, is de scootmobiel makkelijk kleiner te maken voor transport. De stoel kan er afgetild worden. De gel accu's zijn los te koppelen door een stekker los te trekken. U hoeft dus niet te sleutelen om de gel accu's (link accu's) uit de scootmobiel te demonteren. Het stuur kan plat worden gelegd. Het chassis van de scootmobiel is simpel deelbaar in twee stukken. U houdt een opgedeeld pakket over dat ideaal geschikt is voor transport. Mocht u de scootmobiel Meyra Invictus in z'n geheel willen vervoeren kunt u gebruik maken van de stevige transportbeugels die achterop de scootmobiel zitten.
Een ander unieke eigenschap van de scootmobiel Meyra Invictus is dat het stuur weg klapbaar is bij het in of uit stappen. Hierdoor ontstaat er heel veel ruimte om plaats te nemen.
Een andere eigenschap is het automatisch afslaan van de knipperlichten zodra u een bocht bent doorgekomen. Kortom een intelligente en krachtige scootmobiel.

Technische specificaties scootmobiel Meyra invictus:
Lengte: 135 cm
Breedte: 66 cm
Hoogte: 117 cm
Hoogte zitting: 43-55 cm
Diepte zitting: 45 cm
Breedte zitting: 50 cm
Max gel accu afmetingen: 353x175x190 mm
Actieradius theoretisch: 45 km
Max snelheid: 12 km/h of 15km/h
Motor vermogen: 700 watt
Afstand tot de grond: 12 cm
Max obstakel hoogte: 10 cm
Draaicirkel: 1,5 meter
Max helling percentage: 15%
Gewicht: 130 kg
Max gebruikersgewicht: 130 kg

In deze scootmobiel zitten zeer goede accu's waarmee u zeker een kilometer of 40 met volle accu's kunt rijden. Goed onderhouden en ziet er ook nog prima uit. Kleur grijs, inclusief mand.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten