woensdag 4 april 2012

Kwaliteits scootmobiel accu's 12V 10Ah

Aangeboden: Kwaliteits scootmobiel accu's 12V 10Ah Prijs: € 49,50

Easy Q Wheels, dé scootmobiel expert in Nederland levert uiteraard ook accu's voor uw scootmobiel.
De 10Ah variant is momenteel in de aanbieding, normaal € 59,50 per stuk, nu ruim 15% korting!

Bestelt u een set bij ons, dan zijn de verzendkosten voor ons, u krijgt ze dus gratis aan huis geleverd. Easy Q Wheels is gevestigd in Ede, Klaphekweg 20, 6717 HN. Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Komt u de accu's afhalen en neemt u de scootmobiel mee, dan monteren wij de nieuwe accu's gratis.

Het Amerikaanse MK levert diverse soorten accu's, waaronder de AGM droge accu serie. Uitstekende accu's voor in een scootmobiel, scooter, boot, fiets etc. Deze accu's zijn compleet dicht. Ze noemen dit ook wel de onderhoudsvrije accu, omdat u geen accu zuur hoeft bij te vullen.

De prestaties van de AGM accu's zijn zeer goed. Ten opzichte van de MK Gel droge accu's kunnen ze minder laadcycles verduren over de complete levensduur vóór capaciteitsverlies, maar ze zijn daarentegen ook goedkoper dan de Gel versie. Het grote voordeel is dat de AGM accu's al worden geleverd vanaf 1,2Ah, wat zeer klein is. Belangrijk is om een juiste acculader te gebruiken voor een goede en lange levensduur. De plaatsing van deze droge accu kan op alle manieren met uitzondering van op kop. Ze kunnen dus ook liggend worden gemonteerd.

Kijk gerust rond op onze website of belt voor meer informatie naar 0318-690471. U kunt via de e-mail, via de website of via de telefoon eenvoudig bestellen of meer informatie opvragen. Wij zitten voor u klaar.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten