maandag 16 januari 2012

Scootmobiel WA / Allrisk verzekering / Pech hulp

Aangeboden: Scootmobiel WA / Allrisk verzekering / Pech hulp Prijs: € 29,05

U kunt nu ook een scootmobiel verzekering (WA of Allrisk) of een abonnement op de Scootmobiel Pech Hulp bij Scootmobile 4 All afsluiten! Zodat u meteen verzekerd en veilig de weg op gaat na het aanschaffen van een scootmobiel. Ook als u de scootmobiel niet bij ons heeft gekocht, kunt u een verzekering of abonnement bij ons afsluiten.
De tarieven zijn zeer gunstig en momenteel zelfs de voordeligste van Nederland! Ook de voorwaarden zijn zeer goed te noemen.

WA is de basis van de Scootmobiel Verzekering, die wettelijk verplicht wordt door de overheid. De schade, die u met uw scootmobiel of invalide voertuig aan anderen veroorzaakt en waarvoor u wettelijk aansprakelijk bent, wordt vergoed. Dit geldt niet voor de schade, die door uw schuld aan uw scootmobiel is veroorzaakt.
€29,05 per jaar

All risk is WA met daarbij de verzekering tegen diefstal en overige schade aan uw scootmobiel.
Tarief is afhankelijk van de cataloguswaarde van de scootmobiel.

Scootmobiel Pech Hulpverzekering is een scootmobiel verzekering voor pech onderweg (wegenwacht voor scootmobielen). U ontvangt kwalitatief goede hulp indien u onderweg met uw scootmobiel onverwacht stil komt te staan. U wordt samen met uw scootmobiel naar uw huis of tijdelijk verblijf adres gebracht.
€49,95 per jaar

Bel of mail ons voor een inschrijfformulier. Nadat wij het inschrijfformulier retour van u hebben ontvangen, krijgt u direct van ons een bewijs van voorlopige dekking en een kentekenplaatje (bij WA verzekering). De betaling doet u door middel van een acceptgiro die u van de verzekeringsmaatschappij ontvangt. Als de verzekeringsmaatschappij de betaling heeft ontvangen, krijgt u de polis thuisgestuurd.

Scootmobile 4 all
Electronweg 7M
1627 LB Hoorn
0229-211740
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten