zaterdag 29 oktober 2011

Snelle scootmobiel OBLIX Huurkoop 37,- Lease 106,- p/mnd

Aangeboden: Snelle scootmobiel OBLIX Huurkoop 37,- Lease 106,- p/mnd Prijs: € 37,00

Wederom heeft Scootmobile 4 All te Hoorn in samenwerking met de fabrikant de moderne en hippe scootmobielen OBLIX verbeterd.

Naast de L.E.D. verlichting en de anti-lek banden , is het achter veersysteem van de OBLIX volledig vernieuwd, waardoor het rijcomfort en de wegligging enorm zijn toe genomen. Ook zijn de stoelen zwart leer voor een strakker geheel. Hierdoor blijft, naast de grote actieradius en het moderne design, de OBLIX de concurrent een stap voor.

Scootmobile 4 All is de enige officieel gecertificeerd importeur van de OBLIX voor Nederland en België; al onze scootmobielen zijn gekeurd en voorzien van het CE-keurmerk. De OBLIX leveren wij met volledige fabrieksgarantie van 1 jaar. (Prijsstunters kunnen vaak niet de echtheid, het CE keurmerk en de garantie waarborgen)

De scootmobiel OBLIX kunnen wij leveren voor de scherpe prijs van €1995,00 incl. btw en volledig uitgevoerd. Gratis bezorging en gratis mandje. Inruilen van uw gebruikte scootmobiel is mogelijk.

Ook is het mogelijk om de OBLIX aan te kopen op basis van huurkoop. Hierbij betaalt u slechts € 37,00 per maand. Vraag naar de voorwaarden.

Nieuw! Lease de OBLIX voor slechts €106,00 per maand. De voordelen van lease zijn;
-Lease is inclusief onderhoud en verzekering
-Rij altijd de nieuwste uitvoering scootmobiel OBLIX
-Elke 3 jaar een nieuwe scootmobiel OBLIX-Zekerheid en betrouwbaarheid ondergebracht bij een leverancier
-Zekerheid en betrouwbaarheid ondergebracht bij een leverancier-Leverbaar in elk gewenste kleur-Uit voorraad leverbaar-Inruil oude scootmobiel mogelijk
-Elk 3 jaar een nieuwe scootmobiel OBLIX.
-De OBLIX is betaalbaar geworden voor een grote groep mensen

HERFSTACTIE!!! Print deze advertentie uit en krijg € 100,- korting bij het afhalen van de scootmobiel Oblix in onze showroom te Hoorn. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Daarnaast kunt u bij ons scootmobielen huren vanaf €3,50 per dag incl. verzekering.

Wij zijn aangesloten bij ScootmobielHulpdienst, voor het geval u onverwacht met pech komt te staan. Tevens zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of om een afspraak te maken voor een proefrit met de OBLIX bij u op locatie. Dit is natuurlijk ook bij ons bij de showroom in Hoorn mogelijk.
Onze showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden werken wij op afspraak.

Scootmobile 4 All bv.
Electronweg 7 M
1627 LB Hoorn
Tel. 0229-211740
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten