zondag 2 mei 2010

Ligier nova pack 500 zenith opgepimpt

Aangeboden: Ligier nova pack 500 zenith opgepimpt Prijs: € 3.750,00

Deze mooie opgepimpte auto wordt te koop aangeboden. Rijdt 60 km p/u. U kunt de stickers natuurlijk ook verwijderen door middel van bijv. een föhn. Kilometerstand is 21.200. Maar wordt nog in gereden. Auto is ingevoerd in 2005. Ik ben de tweede eigenaar. Er zijn al een aantal dingen aan vernieuwd. De bonnen zijn nog aanwezig. De auto is daardoor weer zo goed als nieuw. Nieuwe banden, accu, aandrijfriem, variomatic, startmotor, remblokken. Door dealer onderhouden. Cito autobedrijf!
Deurvergrendeling en elektrische ramen en dakraam met kleine uitschuifbare jaloezietjes voor tegen de zon.

Instructieboekje aanwezig en eventueel een boek over het rijden in een brommobiel. U heeft alleen een bromfietscertificaat nodig. Deze auto mag alleen op de weg en dus NIET op het fietspad. Het is een diesel en een automaat. U hoeft dus alleen maar gas te geven en te remmen. Maar WEL wat rijervaring opdoen. NIET ZOMAAR ERIN GAAN RIJDEN.
Deze auto is niet duur. Bij dealers wordt er nog 6.500,00 voor gevraagd. U krijgt alles erbij wat officieel niet bij de auto inbegrepen is. Sportpedalen, handrem, pook, handremhoes, stuurhoes van lamswol, stoelhoezen t.w.v. 49,95, autoradio, hoedenplank t.w.v. 79,95 die ik zelf blauw gemaakt heb, extra isolatiemateriaal gekocht bij conrad! ledverlichting op dashboard en onder warmte/koude regelaar met dubbele 12volt. En ga zo maar door.

Bij interesse graag mailen of anders bellen na 18:30. Eventueel ook nog meer foto's.

U heeft ook nog een volle tank!!!
vr.gr.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten